De vrolijke Taart; altijd feest !

De Vrolijke Taart; Sinterklaas feest

 
 

Sinterklaasfeest

Ik verzorg Sinterklaasvoorprogramma's en vind het leuk om met kinderen iets te maken wat ze mee naar huis mogen nemen. Dus niet passief een show bekijken maar actief meedoen.

We kunnen marsepein kleien, kinderbonbons, taartjes of pepermuntjes maken. Soms versieren de kids ook een grote neptaart met tekeningen, slingers, nepkaarsjes en stickers die we aan Sinterklaas geven als die komt: het is tenslotte zijn verjaardag!

Maar meestal doen we een combinatie van marsepein kleien en spelletjes estafette: pietenballengooien, pepernootsjoelen, mijterringwerpen, zaklopen in de zak van Sinterklaas en stokpaardrace.
Zo’n combinatie duurt anderhalf uur en kan met maximaal 111 kinderen. Ik neem een professionele geluidsinstallatie mee met headset en Sinterklaasmuziek.

De prijs is inclusief het gebruik van koksmutsen, vrolijk tafelzeil, schortjes, marsepein (of andere ingrediŽnten), leuke doosjes, sinterklaasstickers en een chocoladeverrassing.

Als extra service kunnen wij ook de feestruimte decoreren (als u de decoratie overneemt) en mijn hulpen kunnen als Piet verkleed komen. Ballonnen kosten € 1,25 per stuk.

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen.
Graag in de e-mail vermelden om hoeveel kinderen het gaat, welke leeftijd de kinderen hebben, welke datum en tijd, wat jullie wensen zijn en waar het feest is (svp postcode voor reiskostenberekening).

Altijd feest !

Sinterklaasfeest

kinderFeestjes bij deVrolijkeTaart !
 
Webitch: sept 2009